Marknadskraft söker drivna säljare!

Marknadskraft söker drivna säljare!

Marknadskraft har sedan 1999 levererat aktuella beslutsunderlag och system för digital kommunikation till företag och organisationer. Våra uppdragsgivare får genom våra undersökningstjänster viktig information om sina kunder, medarbetare, marknaden och varumärket så att de kan bemöta nya behov och attityder. Vi bidrar till våra kunders ökade lönsamhet.

Marknadskraft söker drivna säljare. Du som söker denna tjänst brinner för försäljning och har minst tre års erfarenhet av säljyrket. Det är meriterande om du tidigare arbetat med tjänsteförsäljning och upphandlingar. Det viktigaste för oss är att du har en passion för att göra affärer och en drivkraft som tar dig framåt i karriären. Du är en social och förtroendeingivande person som tycker om att skapa nya och långsiktiga relationer.

Tjänsten innefattar arbete med B2B-försäljning, dels genom nykundsbearbetning men även genom att upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer. Du kommer i din roll att ansvara för hela säljprocessen, dvs boka, förbereda och genomföra kundmöten samt att slutföra affären.

Marknadskraft är i en spännande expansionsfas. Vi är ett positivt, ambitiöst och engagerat team som arbetar i en modern miljö där din initiativförmåga och kreativitet kommer att uppskattas. Du erbjuds möjligheten att påverka utvecklingen i ett tillväxtföretag.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse

Krav: B-körkort

Då urval kommer att ske löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till asa.carlsson@marknadskraft.com

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta:

Åsa Carlsson, VD
070-448 26 17

cropped-marknadskraft_logo_ny.png

 

Nyheten publicerades 8/8 2014