Kund (NKI)

Har-du-rad-att-inte-veta-min

Kundundersökning - NKI


En kundundersökning ger dig viktig information från dina kunder som kan användas för att utveckla verksamheten och affärerna. Har du råd att inte veta?

Marknadskrafts kundundersökning belyser vilka områden som påverkar kundens nöjdhet och lojalitet mest. På så sätt skapas en prognos med vad ditt företag ska fokusera på för att skapa högre nöjdhet, fler lojala kunder och viktigast av allt fler affärer.


Skräddarsydd lösning - löpande mätning eller totalundersökning?
Kundundersökningens omfattning  anpassas efter ditt företags behov och förutsättningar.  En löpande mätning ger dig en bild av hur kunden upplever verksamheten just nu och skickas ut i samband med olika händelser i kundprocessen. Vi erbjuder även enklare temperaturmätningar och undersökningar som täcker hela kundupplevelsen.

Kundcase:


Kundundersökningen gav KABE direktiv för framtiden

För att kunna konkurrera på den allt tuffare marknaden behöver företagen ta reda på vad deras kunder känner, hur de beter sig och vad de förväntar sig. KABE är en av våra kunder som har kartlagt sin kundgrupp med hjälp av en kundundersökning.

Syftet med undersökningen var att kartlägga hur återförsäljarna upplever KABE inom ett antal områden (exempelvis service, sortiment, kvalité och marknadsföring). Detta för att kunna utvecklas och konkurrera på den allt tuffare marknaden.

En enkät skickades ut till företagets återförsäljare via e-post. Målgruppen var indelad i två kategorier: husvagn och husbil. På så sätt kunde kundspecifika frågor ställas.

”Nyttan med undersökningen är att få bekräftat om vi är på rätt spår med våra produkter eller om vi ska justera något. Vi får även reda på vad som är viktigt för kunden.”
- Peter Carenborn, VD KABE

2016-09-29-13-51-43

 

Snabboffert?

Vill du ha en snabboffert på ett eller flera uppdrag? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ämne

Ditt meddelande

NKI-kunder-exempel

Vi har anlitat Marknadskraft

ipad-min