Är du Marknadskrafts nya Projektledare?

Projektledare/undersökningskonsult
– Är du Marknadskrafts nya Projektledare?

Marknadskraft söker en engagerad projektledare med akademisk utbildning som har minst 5 års erfarenhet av arbete med undersökningar. Som projektledare kommer du att ansvara för egna projekt gentemot våra kunder inom både privat och offentlig sektor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att du ansvarar för hela processen i projekten, allt från val av metod med urval, enkätkonstruktion, analys och framställning av rapport till presentation av resultatet samt kvalitetssäkring av projekt.

Du trivs med att ha kundkontakt och att arbeta mot deadlines, är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med undersökningar inom offentlig sektor. Vi söker dig som lockas av ett ansvarsfullt och tufft arbete med stora utvecklingsmöjligheter, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter och ett sammansvetsat och positivt arbetslag.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där den vi söker framförallt är en person som kan ta ansvar, är strukturerad och har förmågan att på egen hand hantera många parallella aktiviteter. Som person är du förtroendeingivande, självgående, analytisk och trivs med att ta ett stort eget ansvar.

Stämmer detta in på dig, tycker vi att du ska söka denna spännande tjänst på ett företag där man verkligen har roligt på jobbet med alla varierande uppdrag!

Då urvalet sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Skicka CV och personligt brev till
asa.carlsson@marknadskraft.com

Placering: Örebro eller Stockholm

Frågor om tjänsten besvaras av Åsa Carlsson, VD, via tfn: 070-448 26 17.

Nyheten publicerades 15/9 2016